Roze, rood, geel, oranje… je haalt de vrolijkheid meteen in huis of tuin met prachtige bloemen! Hieronder kunt u al onze bloemenzaden bekijken en bestellen.

Bloemen in huis

Waarom zou je een bos snijbloemen kopen waar je twee weken plezier van hebt, als je ook zelf prachtige bloemen kan kweken in de vensterbank die maanden mee gaan? Het is echt niet moeilijk! Er zijn veel plantensoorten die het fantastisch doen in de vensterbank. Je zaait de zaadjes gewoon inĀ  een potje met aarde en geeft ze zo nu en dan water zoals aangegeven op de gebruiksaanwijzing! Het plantje zal eerst mooi groen tevoorschijn komen en gaan groeien totdat hij uiteindelijk tot een prachtige bloei komt.

Bloemen zaaien in de tuin

klaprozen
Veldje klaprozen

Als je prachtige bloemen in de tuin wilt maar er niet veel moeite voor wil doen, passen weidebloemen misschien heel goed bij jou! Weidebloemen zijn eenjarige bloemen zoals klaproos, korenbloemen, goudsbloemen en andere prachtige kleurrijke bloemen.

Het zaaien van prachtige bloemen in de tuin is een makkie. Als je een geschikt veldje hebt, kan je gewoon de zaden daarover uitstrooien. Dat kan op een plek waar de grond is omgespit, maar het kan ook gewoon op een gebiedje met gras. Aan de rechter zijkant van de website zie je meer zaaitips per soort.

Als je weidebloemenzaadjes besteld hebt van Happy Seeds, kan je met de stappen op deze pagina meteen aan de slag met zaaien!

Bij Happy Seeds zijn de volgende bloemen te koop in de webshop:

Dit is slechts een selectie, meer vind je hier in de webshop.

De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 21 reviews.