kruidenkwekenpotjes
Onder kruiden vallen bij Happy Seeds alle eetbare plantjes zoals basilicum, bieslook, munt, tomatenplantjes (eigenlijk geen kruid) en koliander. Allemaal met een andere toepassing, maar één ding gemeen: een heerlijke toevoeging en heel eenvoudig zelf te kweken! Zo heb je altijd verse, onbespoten kruiden in huis!

Vers en biologisch zelf kweken

Al snel rennen we naar de winkel als we kruiden nodig hebben om een gerecht af te maken. Eenmaal in de winkel vind je vaak slappe kruiden, al een week geleden geplukt, of een zielig plantje bomvol fungiciden, herbiciden, insecticiden en meer van dat soort gifstoffen. De biologische plantjes hebben dat niet, maar die hebben dan weer een hogere prijs. Waarom ga je dan niet zelf kruiden kweken? Die zijn altijd vers, altijd biologisch en helemaal niet duur! Het is ook nog eens heel leuk en makkelijk om zelf kruiden te kweken. Het kan gewoon in de tuin (bijvoorbeeld Chinese bieslook) of in de vensterbank!


Kruiden als cadeautje

Ook als kadootje voor een vriendin die gek is op koken zijn kruiden heel geschikt. Een kweeksetje met verschillende soorten kruiden en potjes ziet er leuk uit en is ook nog eens nuttig en leuk om mee bezig te zijn! Alle zaden van Happy Seeds worden feestelijk ingepakt. Je kan ook een wenskaart met eigen handgeschreven boodschap door ons laten opsturen, bestel deze ook in de webshop.

Momenteel verkopen wij de volgende kruiden zaadjes

Als de bestelknop ontbreekt zijn deze zaden tijdelijk uitverkocht.