Happy Seeds for happy needs!

Tussen de klaprozen en vergeet-me-nietjes, groeide in een klein balkontuintje in Utrecht het idee om leuke makkelijke plantjes aan te bieden aan een groter publiek. Waarom zou tuinieren moeilijk zijn? Iedereen houdt toch van kleurige bloemen en verse groentes?

Uit dit idee ontstond Happy Seeds. Ik bied zaadjes van bloemen, kiemgroentes en kruiden aan, maar dan niet alleen in lastige Latijnse namen of met een ingewikkelde verzorging. Gewoon leuke, vrolijke zaadjes! Je kan deze zaadjes bestellen in de webshop. Als je al zaden hebt of als je ze hier besteld hebt, kan je gratis alle informatie over het zaaien en verzorgen van de zaden en bloemen op deze website vinden.

De zaadjes worden geleverd in een vrolijke verpakking met een duidelijke online handleiding voor de verzorging van de plantjes. De zaadjes worden in een handgemaakt zakje met schattig strikje verpakt. Leuk om te geven, geweldig om te krijgen. Nu kan iedereen zijn eigen bloemen en kiemgroentes kweken, of het nou in de vensterbank, het balkon of in de tuin is!

Inmiddels is Happy Seeds gevestigd in Groningen. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53908090. Het wordt gerund door Linda van Zomeren, van oorsprong bioloog maar nu webdesigner, tuinliefhebber en webwinkelier.

mand met zaadjes
Happy Seeds bedankje met eigen kaartje er aan
Korenbloemen
Korenbloemen