Webshop

Welkom in de webwinkel van Happy Seeds, de vrolijkste webwinkel met bloemenzaden en zaden van kruiden, kiemgroentes en groentes. Kies een categorie om de producten te zien.

 • Bloemen

  Bloemen (40)

  Roze, rood, geel, oranje… je haalt de vrolijkheid meteen in huis of tuin met prachtige bloemen! Hieronder kunt u al onze bloemenzaden bekijken en bestellen. Het zaaien van prachtige bloemen in de tuin of in de vensterbank is een makkie. Als je een geschikt veldje hebt, kan je gewoon de zaden daarover uitstrooien. Dat kan op een plek waar de grond is omgespit, maar het kan ook gewoon op een gebiedje met gras. Voor zaaien in bakken in de vensterbank of op het balkon heb je alleen potten, potgrond en zaadjes nodig. Aan de zaai instructies en verzorging per soort zijn op deze site te vinden. Bekijk hieronder welke bloemenzaden Happy Seeds te koop heeft. Wij leveren uit voorraad en doorgaans al binnen 1 tot 3 werkdagen!
 • Kruiden

  Kruiden (5)

  Kruiden zijn een heerlijke toevoeging in de keuken en heel eenvoudig zelf te kweken! Als je kruiden zelf kweekt heb je altijd verse, onbespoten kruiden in huis! Al snel rennen we naar de winkel als we kruiden nodig hebben om een gerecht af te maken. Eenmaal in de winkel vind je vaak slappe kruiden, al een week geleden geplukt, of een zielig plantje bomvol fungiciden, herbiciden, insecticiden en meer van dat soort gifstoffen. De biologische plantjes hebben dat niet, maar die hebben dan weer een hogere prijs. Waarom ga je dan niet zelf kruiden kweken? Die zijn altijd vers, altijd biologisch en helemaal niet duur! Het is ook nog eens heel leuk en makkelijk om zelf kruiden te kweken. Het kan gewoon in de tuin of in de vensterbank! Ook als cadeautje voor een vriendin die gek is op koken zijn kruiden heel geschikt. Alle zaden van Happy Seeds worden feestelijk ingepakt. Je kan ook een wenskaart met eigen handgeschreven boodschap door ons laten opsturen, bestel deze ook in de webshop.
 • Groentes en Kiemgroentes

  Groentes en Kiemgroentes (6)

  Bestel hier zaden voor het zelf kweken van groente en van kiemgroente. Kiemgroentes zoals tuinkers, mosterdkers en alfalfa zijn makkelijk zelf te kweken. Ook zijn ze extra lekker, biologisch en zelfgekweekt als je in je eigen vensterbank aan de slag gaat! De heerlijke toevoegingen op broodjes en salades, maar dan onbespoten en heel makkelijk zelf vers gekweekt in je eigen huis. Kiemgroentes zijn een makkelijke manier om altijd te beschikken over verse en gezonde groentes. Hier vind je ook zaden van andere groentes voor in de moestuin.
 • Bedankjes

  Bedankjes (7)

  Voor bruiloften, feestjes, geboortes en nog meer vrolijke gebeurtenissen maken wij bedankjes op maat. Favoriet daarvoor zijn de kleine gekleurde zakjes met een soort zaad naar keuze en eventueel een persoonlijke boodschap erop. Voor een bruiloft kan je bijvoorbeeld zakjes laten maken met “Bedankt voor de onvergetelijke dag” met jullie namen en als zaadjes rode klaprozen. Voor een gouden jubileum zijn zakjes met goudsbloemen zaden natuurlijk erg leuk! Ook voor bedrijven zijn Happy Seeds zakjes leuk. Al verschillende ziekenhuizen en stichtingen hebben de zakjes zaden cadeau gedaan aan hun werknemers of donateurs. Bij Happy Seeds kunt u kiezen uit de volgende bedankjes. Neem contact op als u liever een ander zaadje wilt of een op maat gemaakt ontwerp.